Oprichting Osala

Oprichter en bedenker van Osala is Natalie Lakemond. Na 13 jaar zelfstandig ondernemer te zijn geweest in het westen van het land is ze naar het noorden verhuisd. Hier is ze in het bedrijfsleven terecht gekomen en werkt al jaren als projectleider ‘sociaal’ bij een woningcorporatie. In dit werk begeleidt ze bewoners bij intensieve vernieuwingsprojecten. Tevens voert ze gesprekken met betrokken partijen zoals gemeenten en projectontwikkelaars. Tijdens haar studie Toegepaste Psychologie kwam het idee naar boven om mensen te begeleiden op hun soms moeilijke pad in het leven. Ze heeft zelf ook moeilijke tijden gekend in het leven en heeft mede hierom een enorm inlevingsvermogen. Met Osala zet ze een concept neer waar mensen onder professionele begeleiding en met de juiste steun een nieuwe start kunnen maken in een rustgevende omgeving. Het team bestaat uit een ervaren psychologe, een mediator en een advocaat gespecialiseerd in familiezaken.

Natalie Lakemond
Natalie LakemondEigenaar / Mediator

Natalie heeft veel ervaring in het oplossen van conflicten en voelt feilloos aan waar het probleem zit. Het is haar passie om mensen weer een stap in de goede richting te laten zetten. Ze laten inzien en voelen dat er meer is in het leven. Ze is pas tevreden wanneer u tevreden bent.

Ze heeft 4 kinderen en haar man is boer en makelaar. Het prachtige landgoed Olterterp is een locatie waar mensen zich welkom en gehoord voelen.